Çin Tek Kullanımlık Vape Pod Üretici
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Chi Xinyu

Telefon numarası : 15904400421

Free call

elektronik sigaranın faydaları nelerdir

July 29, 2021

hakkında en son şirket haberleri elektronik sigaranın faydaları nelerdir

Sağlık e-sigarası ABD tarafından icat edildi ve tasarlandı Çin'de bir fabrikada üretilen Tim Bluth, sigara bağımlılığı olan kişilerin sigarayı bırakmalarına yardımcı olabilir "e-sigara", katran ve tartar bırakan diğer kimyasalları içermez, tazeleyebilir ve bağımlılıkla tanışın;aynı zamanda tartar ve koku oluşturmaz, sarı ellerden bahsetmiyorum bile.Bu sağlıklı e-sigara sadece sıradan sigaralarla neredeyse aynı görünmekle kalmaz, aynı zamanda sıradan sigaralarla aynı tada ve hisse sahiptir.Sağlıklı e-sigaraların ortaya çıkması, şüphesiz sigarayı bırakmak isteyen ancak iradeli olmayan insanlara bir müjde getirdi.Sağlık e-sigara ürünleri, modern mikroelektronik teknolojisi, biyoteknoloji ve sağlıklı yaşam konsepti ve araştırma ve geliştirmenin bir birleşimidir, sağlıklı sigara içme "sigara" alanında, ülkede ve dünyada sağlıklı bir sigara içimi yaratmak için yenilikçi bir atılım gerçekleştirmiştir. "Sigara içme" emsali, sağlıklı sigara içmeyi başaran tek yüksek teknoloji ürünü "Sigara", ürün geliştirme konsepti ve teknolojisi, Dünya Sağlık tarafından sağlıklı sigara "sigara" alanında dünyanın en yüksek seviyesini temsil ediyor. Organizasyon ve küresel uzmanlar bunu "güvenli ve sağlıklı sigara içiminde bir devrim" olarak tanımladılar.

 

1, Azaltılmış kanser riski


5-10 yıl sigarayı bıraktıktan sonra akciğer kanserinden ölüm oranı içmeyenlere göre biraz daha fazladır ve 10-15 yıl sigarayı bıraktıktan sonra akciğer kanserine yakalanma şansı hiç içmeyenlerle aynı düzeye indirilebilir. -sigara içenler.Japon araştırmasına göre, 4 yıl boyunca sigarayı bıraktıktan sonra 200.000 içinde içilen toplam sigara sayısı, akciğer kanseri ölüm oranı sigara içmeyenlerinkiyle aynıdır.

 

2, koroner kalp hastalığının ölüm oranı azaldı


Koroner kalp hastalığı olan hastalarda, bir yıl sigarayı bıraktıktan sonra, koroner kalp hastalığından ölüm oranı 10 yıl sonra hızla sigara içmeyenlerle aynı düzeye indi.35-64 yaş arası, 1953-1968 yaşları arasındaki İngiliz doktorlar araştırması, 15 yıl, birçok doktor sigarayı bıraktığı için, koroner kalp hastalığından ölüm oranlarında %6'lık bir düşüş yaşadılar, sigarayı bırakmayan genel nüfus ise sigarayı bırakmayan genel nüfus %9 arttı. Aynı dönem.Sigara içmek miyokard enfarktüsünün tekrarlaması için bir risk faktörüdür ve sigarayı bırakmak miyokard enfarktüsünün tekrar oluşmasını önlemek için çok faydalıdır.


İkincisi, sigarayı bırakmanın son zamanlardaki faydaları


1. Geliştirilmiş tat alma duyusu


Sigarayı bıraktıktan sonra, dildeki duyu sinirleri orijinal hassasiyetini geri kazanır ve çeşitli yiyeceklerin lezzetini tam olarak tadabilir.

 

2, kötü nefes ortadan kaldırıldı


Sigara içenler başkalarıyla konuştuğunda, ağızları genellikle iğrenç bir duman kokusu yayar.Sigara içenler sabah uyandıklarında ağızlarının taze olmadığını, kötü bir koku olduğunu hissederler.Sigarayı bıraktıktan sonra ağız kokusu giderilebilir.

 

3, dişler beyaz olur


Bir zamanlar sigara içenlerin simgesi olarak görülen sarı ve siyah dişler, sigarayı bıraktıktan sonra yavaş yavaş tartardan çekilecektir.Aynı zamanda, ağız hijyeninin iyileştirilmesi nedeniyle, çeşitli ağız hastalıkları önemli ölçüde azaltılacaktır.

 

4, Öksürük balgamı azalır veya durur


Sigara dumanı solunum yollarını uyarır ve kirpiklerin kendi kendini temizleme işlevini engeller, bu nedenle çoğu sigara içici öksürür ve balgam çıkarır.Sigarayı bıraktıktan sonra kirpikler normal işlevine döner, balgam azalır ve öksürük durur.

 

5、Düşük kan basıncı


Sigarayı bıraktıktan sonra, vücuttaki kan dolaşımının iyileşmesi nedeniyle kan basıncı 10-15 mmHg düşebilir, bu da ateroskleroz ve koroner kalp hastalığı gibi kardiyovasküler hastalıkların gelişme riskini azaltmaya yardımcı olur.

 

6, Geliştirilmiş uyku


Sigarayı bıraktıktan sonra nikotinin etkisi yavaş yavaş ortadan kalkar, insanlar kolay uykuya dalar ve iyi uyurlar, yorgunluk kolayca giderilir ve enerji bol olur.

 

7, Geliştirilmiş görüş


Sigarayı bıraktıktan sonra görme bir dereceye kadar iyileştirilebilir.

 

8、Diğer


Sigarayı bıraktıktan sonra baş ağrısı ve omuz ağrısı yavaş yavaş kaybolur ve soğuk algınlığı eskisi kadar kolay olmaz.


Üçüncüsü, elektronik sigaraların fiyatı - sigarayı bıraktıktan sonra hayat değişir


Sigarayı bırakmayı seçerseniz öksürük ve nefes darlığına, sigara külü kokusuna, kirli havaya, yaşlanan cilde ve hastalıklara veda etmeyi seçmiş olursunuz...... Sigarayı bıraktıktan sonra hayatınızda ne gibi değişiklikler olduğunu görelim. : 8 saat sonra kanın oksijenlenmesi normale döner ve miyokard enfarktüsü riski azalmaya başlar;

 

24 saat sonra nefesiniz tazelenir, ciğerleriniz mukus ve katran salgılamaya başlar ve solunum yolu enfeksiyonları, bronşit ve zatürree riskiniz azalmaya başlar;48 saat sonra kanınızda artık nikotin saptanmaz;1 hafta sonra tat ve koku alma duyunuz düzelir;3-9 ay sonra solunumunuz düzelir (öksürük ve nefes darlığı azalır) ve akciğer fonksiyonunuz %5-10 oranında iyileşir;

1 yıl sonra kalp hastalığı (miyokard enfarktüsü gibi) riski yarıya iner;5 yıl sonra felç, ağız kanseri, yemek borusu kanseri, mesane kanseri riski yarıya iner;10 yıl sonra, akciğer kanseri riski yarı yarıya azalır ve serebrovasküler acil durum (beyin "inmesi") riski sigara içmeyenlerle aynıdır... ...Yani sigarayı bırakmayı seçerek, sağlıklı, taze bir yaşam.

 

"Sigaranın hayatı tehdit etme olasılığı %50'dir ve bırakmak kendini kurtarmak gibidir".Bu, Fransız Ulusal Sigarayı Bırakma Konseyi ve Tütün Önleme Ofisi tarafından Paris'te düzenlenen 30. Fransız Tıp Salonunda tüm sigara içenlere uyarı ve çağrıydı.


Sağlıklı e-sigara ve normal sigara arasındaki fark.

 

Normal sigaralarla aynı:

 

1. Bir vaping eylemi var, bulutları yutabilirsiniz;

 

2. Sigara bağımlısı olabilir, ferahlatıcı;

 

3. Yıllar içinde gelişen alışkanlıklar doğrultusunda ve sigara içenlerin ihtiyaçlarını karşılamak.

 

Sıradan sigaralardan farklı:

 

1. Zararlı katran bileşenleri, kanserojen madde içermez;

2. Yanmaz, üretilen çeşitli zararlı kimyasalların yanması yoktur;

3. Başkalarına "ikinci el duman" üretmez ve çevreyi kirletmez;

4. Yangın tehlikesi yoktur, yanmaz yerlerde kullanılabilir;

5. Sigarayı tamamen bırakmak için dört aşamalı sigara bırakma yönteminin bilimsel prosedürlerine göre

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin